He was born with a name Keith Austin Wiley. He was born in 17.8.1989 and is currently 31 years old. He was born in Baltimore, MD. Nowadays lives in New York. He is straight and currently single. He is a Cardio surgery fellow in Bellevue Hospital Center. He has 2-year old son, Riley Evans-Wiley. Riley's mom is Veronica Evans, Keith's ex-girlfriend

In her family belongs her mom Iris Wiley & dad Maxwell Wiley. Both of his parents are successful and well-known surgeons. His mother is specialized in OB/GYN, more in female pelvic medicine and reconstructive surgery and his father in plastics. His mother is also the chief of surgery at Johns Hopkins Hospital and father chief of plastics department.

..............................................


Keith opetettiin jo nuorena käyttäytymään oikealla tavalla. Jos hän satuttaa jotakuta, hän pyytää anteeksi. Jos hänen puolestaan tehdään jotain, hän kiittää. Jos joku on ilkeä hänelle, hän ei ala ilkeilemään takaisin ja sitä rataa. Keith on aina hyväntuulinen ja hänen iloinen olemuksensa tarttuu herkästi muihinkin ihmisiin. Vaikka hän onkin aina ollut rikas, hän ei ikinä ola antanut sen tai julkisuuden nousta päähän. Hän pitää itseään silti ihan tavallisena ihmisenä, vaikka onkin tuttu koko maailmalle. Hän ei kuitenkaan mielestään vielä ole tehnyt mitään, minkä takia hän on ansainnut kaiken julkisuuden, ja inhoaa saada tunnustusta vain vanhempiensa takia. Toisinaan häntä turhauttaa ja hän toivoisi, etteivät hänen vanhempansa ja sukunsa olisi tunnettuja. Mies on kuitenkin todella itsevarma, sen hän on perinyt äidiltään, joka pitää aina puolensa ja on välillä ärsytykseen asti itsepäinen. Itsepäisyydestään huolimatta tuo ei kuitenkaan saanut Keithiä jäämään Baltimoreen. Keith on perinyt hieman myös äitinsä itsepäisyyttä ja määrätietoisuutta.

Monet ovat luulleet että Keith on päässyt pitkälle vain vanhempiensa takia, eikä se ole kokonaan valetta. On totta, että kuuluisat vanhemmat ovat auttaneet häntä pääsemään helposti haluamiinsa kouluutuksiin ja muihin, eikä hänen ole varmastikaan täytynyt opiskella niin ahkerasti kuin muiden päästäkseen samoihin paikkoihin, mutta kyllä hänkin on työnsä silti tehnyt ja osoittanut taitonsa moneen kertaan. Hän ei halua, että kukaan kuvittelee hänen olevan missä hän on vain vanhempiensa takia. Jos hän olisi saanut päättää, hän ei olisi ottanut yhtään apua vanhemmiltaan. Valitettavasti tuo oli päätetty hänen puolestaan jo ennen hänen syntymäänsä.


Keithin vanhemmat olivat molemmat lapsesta asti unelmoineet lääkärin urasta. Keithin isän, Maxwellin suvussa lääkäreitä oli useampia, kuten Keithin isoäiti ja tämän vanhemmat. Ei siis ollut yllätys, että Maxwell sekä tämän isosisko ja pikkuveli lähtivät opiskelemaan samaa alaa. Maxwell kiinnostui jo nuorena plastiikkakirurgiasta ja sille tielle jäikin. Wiley nimi onkin tuttu monelle, sillä he ovat kuuluisia maailmanlaajuisesti ja monet ovat ainakin Amerikan ykkösiä omalla osa-alueellaan. Iris taas tuli aivan erilaisista oloista, hänen peeheessään ei ollut ketään kuuluista, harva oli edes päässyt high schoolin läpi. Iris tiesi jo nuorena ettei haluaisi mennä sitä tietä ja opiskeli ahkerasti päästäkseen opiskelemaan lääketiedettä. Pari tapasikin jo ensimmäisenä vuonna yliopistossa, mutta Iris ei ollut heti kiinnostunut, vaikka tiesikin kuka Maxwell oli. Puoli vuotta siinä ehti mennä, Maxwell pyyteli Iristä ulos kanssaan, kunnes nainen vihdoin myöntyi ja ihastuikin treffien aikana palavasti mieheen, jonka oli olettanut olevan itsekeskeinen ja itsestään liikoja luuleva, vain koska oli hyvämaineisesta perheestä. Näin ei kuitenkaan ollut.

Molemmat suorittivat residendynsä, kuten myös fellowshippinsä John Hopkinsin sairaalassa, ja jäivät sinne töihin tämän jälkeenkin, molemmat olivat jo tässä vaiheessa ehtineet niittää mainetta itselleen. Ei kerennyt mennä kauaa fellowshipin loppumisen jälkeen, kun Iris huomasi olevansa raskaana. He olivat jo aikaisessa vaiheessa sopineet että lapsia tulee jos tulee, eivätkä he aikoneet stressata asiasta. Niinpä perheenlisä oli tervetullut ja terve poikalapsi saikin nimekseen Keith. Vaikka molemmat rakastivat poikaansa, rakastivat he myöskin töitään, joten Keith vietti hyvin paljon aikaa lastenhoitajan seurassa. Keithille opetettiin jo nuorena miten tulee käyttäytyä, puhutella itseään vanhempia ja kohdella muita. Koulussa Keith pärjäsi aina ja oli usein luokkansa paras, tai itseasiassa oli aina luokkansa paras. Kavereita tuo sai helposti, hän oli todella hyväntuulinen ja hymyileväinen oikeastaan aina.

Keithin totta kai odotettiin opiskelevan lääkäriksi vanhempiensa tavoin, mutta poika ei ollut varma siitä vielä lapsena. Vanhempana tuo kuitenkin alkoi tykästyä ajatukseen, etenkin cardiologiaan, niinpä hän lähtikin yliopistoon opiskelemaan lääketiedettä. Vanhemmat olivat tästä tietysti kovin ylpeitä ja olivat varmoja, että poika menestyisi ja jatkaisi hyvää koulumenestystään ja valmistuisi luokkansa parhaana. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan eräs tyttö oli häntä hitusen parempi ja valmistui parhaana, vaikka piste-ero olikin hyvin pieni. Keith oli aina ollut ihastunut tähän tytöön, heillä oli alusta asti ollut pientä kilpailua, siinä sivussa he viettivät joitakin öitäkin yhdessä, mutta mitään vakavaa heistä ei ikinä tullut. Yliopiston jälkeen tämä tyttö, Maeve, lähti jatkamaan opintojaan muualle, kun Keith pysyi Baltimoressa. Residencynsä aikana hän tapasti Veronican ja ihastui tähän, pari olikin pidempään yhdessä, ehtivät saada yhden vahinkolapsenkin siinä sivussa. Keith kuitenkin päätti että ei jatkaisi residencynsä jälkeen enää Baltimoressa, vaan halusi New Yorkin Bellevueen, ja hän olikin saanut tarjouksen heiltä, totta kai se piti hyväksyä. Veronica ei ollut tästä mielissään, joten pari päätti erota, Riley jäisi äitinsä luo asumaan, mutta Keith pysyisi tuon elämässä kuitenkin. Niinpä hän lähti, vanhempien, tai no, äidin estelyistä huolimatta, New Yorkiin.
PLAYER : NENNA | FAC : CHRIS CARMACK | RPG CHARACTER : ROOLIPELIHAHMO