Her name is Quinn Annalis Bellamy. Her friends call her Q. She was born 8.8.1992. She was born in New York, NY but as a child her family moved to New Haven, CT. She is straight and currently not seeing anyone. She works at Macy's as a salesperson. In her family belongs her mother Rebecca, dad Robert, big brother Mason (1988), little brother Tyler (1994). She has a pet, Cornish Rex cat, Aurora. She lives on 737 Park Avenue in Manhattan. You can find her in Tinder & Instagram.

..............................................

Quinn syntyi tummanruskealla tukalla, jota nykyään värjää säännöllisin väliajoin mustaksi. Hiuksia hän myös leikkaa parin kuukauden välein, haluten pitää nt puolipitkinä. Naiselta löytyy ruskeat silmät. Quinnilta löytyy myös useampiakin tatuointeja. Pituutta hänellä on 161cm ja painoa 58 kiloa. Hän ei ole langanlaiha, muttei lihavakaan. Hän on tyytyväinen itseensä sellaisena kuin hän on.

Reiät löytyy korvista ja niissä roikkuukin aina killuttimet. Rakastaa meikata eikä ole huonokaan siinä. Meikkeihin taitaakin upota 1/4 palkasta kuukausittain. Pitäähän sitä nyt hyvältä näyttää, vaikka ei Quinn ruma ilman meikkiäkään ole. Käyttää usein koruja ja muita asusteita. Geelikynnetkin löytyy, joita hän huollattaa kuukausittain.Jos Quinnia pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, monelle varmasti tulisi mieleen ensimmäiseksi diiva. Sellainen hän onkin. Tottunut saamaan kaiken minkä haluaa, eikä luovuta ennen kuin sen saa. Hän ei juurikaan välitä muiden tunteista eikä siis välitä vaikka satuttaisi toisia saadakseen haluamansa. Hän harvoin katuu tekojaan eikä osaa sanoja "kiitos" ja "anteeksi". Quinn rakastaa juoruilua. Hän haluaa kuulla aina mehevimmät juorut ja jakaa niitä eteenpäin, juoruthan on tehty muille jaettaviksi, eikö? Quinn rakastaa huomiota ja haluaa aina olla sen keskipisteenä. Hän närkästyy ja suuttuu helposti, ellei saa huomiota osakseen.

Jos hänet haluaa viedä ulos treffeille, täytyy valmistautua tekemään töitä sen eteen. Quinn leikkii aina vaikeasti tavoiteltavaa, eikä anna pojan nähdä vaikka hän olisikin kiinnostunut tuosta. Häntä pitää aina liehitellä ennen kuin häntä saa vietyä minnekkään. Quinn arvostaa kalliita lahjoja, ravintoloita sekä teatteri esityksiä, joten niistä kannattaa aloittaa. Rahaa tosiaan täytyy olla jos hänen kanssaan mielii olla. Pinnallinen ihminen kuten Quinn katsoo hyvinkin paljon ulkonäköä ja valitsee seuransa sen perusteella, joten hyvältä näyttäminen, hyvin pukeutuminen ja itsevarmuus ovat tarvittavia puolia.

Ystävilleen Quinn on lojaali kuin koira. Vaikka hän silti on aina itse iteselleen tärkein ystävä, ei hän koskaan epäröi ottaa ystävää luokseen tai lähteä keskellä yötä lohduttamaan tuota. Mieluiten vielä viinipullon kanssa. Quinn ei myöskään ikinä kieltäydy juhlista tai bileistä. Hän rakastaa juhlimista ja joidenkin mielestä harrastaa sitä liikaakin. Neitokainen ei siitä välitä, hän rakastaa elämäänsä eikä aio jarruttaa.

Vaikka hän onkin aikamoinen diiva ja itsekäs ihminen ja näyttää ettei hän rakasta muita kuin itseään, hän silti rakastaa perhettään aidosti. Hän arvostaa vanhempiaan todella paljon ja tulee hyvin toimeen veljiensä kanssa.Quinn muistelee lapsuuttaan vain hyvällä. Ennen häntä oli kaksi ihmistä, jotka serinäisten sattumusten kautta törmäsivät toisiinsa eräänä sateisena päivänä New Yorkissa. Quinnin äiti, Rebecca, oli juuri ensimmäistä esitystään Broadwaylla aloitteleva tähden alku ja hänen isänsä, Robert, taas opiskeli lakia yliopistossa viimeistä vuotta. Voisi sanoa että pari rakastui toisiinsa ensisilmäyksellä. Ei kulunut edes vuotta kun he olivat jo naimisissa. Lapsia ei suunniteltu heti, Rebecca oli päässyt vasta uransa alkuun Broadwaylla ja Robertkin aloitteli pienessä lakitoimistossa töitään. Viitisen vuoden kuluttua häistä pari odottikin entimmäistä lastaan, joka sai nimekseen Mason. Neljä vuotta Masonin syntymästä syntyi heidän pieni prinsessansa Quinn. Vielä yksi lapsi pääsi liittymään heidän perheeseensä, pikkuinen poika Tyler. Rebecca jatkoi vielä pari vuotta töitään Broadwaylla, kunnes päätti että New York ei ollut sopivin paikka lapsille. Perhe muuttikin New Haveniin, Connecticutiin ja lapset pääsivät heti parhaimpiin yksityiskouluihin.

Quinn oli aina ihaillut äitiään tämän Broadway uran takia. Hän ei ehkä ollut maailmankuuluin, mutta tunnettu silti. Rebecca aloittikin opettamaan teatteria ja laulua Yalen yliopistossa. Quinnkin pääsi toisinaan vierailemaan tunneilla. Robertkin sai töitä hyvästä ja suuresta lakifirmasta, joten perheellä meni hyvin. Lapset pärjäsivät kouluissa ja elämä oli mukavaa. Quinn oli lapsesta asti tottunut saamaan kaiken haluamansa, mikä vaikutti tietysti hänen luontoonsa sekä asenteeseensa. Hänellä oli paljon ystäviä, mikä vielä pönkitti hänen egoaan ja ei varmasti ollut ihme, että hän oli lukiossakin suosituin tyttö ja tanssiaisten kuningatar. Poikiakin tuli ja meni, hän saattoi seurustella pari viikkoa jonkun kanssa ja sitten vain lopettaa sen siihen, sitten nähdä toista kuukauden päivät ja siihen sekin päättyi. Pitkää suhdetta hän ei onnistunut pitämään ja välillä närkästyttikin kun kavereilla oli omat poika- ja tyttöystävänsä.

Lukion päätyttyä, ei varmaan ollut ihme, että Quinn jatkoi opiskelujaan Yalessa. Hänen unelmansa on myöskin päästä Broadwaylle kuten hänen äitinsä. Hän tiesi että tie oli pitkä ja vaikea, mutta hän halusi silti onnistua. Yliopistossa hänen lyhyet suhteensa jatkuivat, yksi kesti jopa kolmekin kuukautta, mikä oli ennätys Quinnille. Yliopiston päätyttyä, Quinn suuntasi New Yorkiin. Nykyään hän asuu pienessä asunnossa ja työskentelee vaatekaupassa myyjänä, koittaen päästä samalla Broadwaylle.

Rakastaa tanssia ja harrastaakin sitä.
Laulaa aina suihkussa.
Polttaa tupakkaa ollessaan stressaantunut.
Pisin seurustelusuhde kesti 3kk.
Saa kuukausittain vanhemmiltaan rahaa, kuten hänen veljensäkkin.
Rakastaa kauhuelokuvia, musikaaleja, oopperaa sekä balettia.
Ei syö punaista lihaa.
Pelkää kuollakseen ötököitä sekä matelijoita.PELAAJA : NENNA | NAAMANA DEMI LOVATO | RPG CHARACTER : ROOLIPELIHAHMO | IN FROM NEW YORK WITH LOVE