He was born with a name Wesley Isaac Dixon. He was born in 29.12.1992 and is currently 25 years old. He was born in New York, NY. Nowadays lives in New York. He is bi-curious and currently single. He studies mechanical engineering in Cornell University.

In his family belongs his big sister Isla (-85), big brother Emmet (-88) & little sister Indiana (-01). His dad is in prison for murdering his mom and twin brother

..............................................

Pituutta Aidenille on kertynyt 185cm ja painoa 84kg. Paljon painosta tulee lihaksista. Aiden käykin usein töiden ohella salilla ja lenkeillä, työssä kun täytyy olla hyvässä kunnossa pärjätäkseen. Alkuun hän myös seurasi tarkkaa ruokavaliota, mutta nykyään ei niin jaksa syömisistään välittää, käy sitten enemmän salilla ja lenkillä jos syö huonommin. Toisinaan tosin saattaa olla useampi päivä, kun hän ei syö ollenkaan, juo vain kahvia. Silmät sinivihreät ja hiukset tummat, vaikka yleensä hänellä onkin pelkästään siili. On myös aikoja, kun hän ei jaksa hoitaa itseään sen kummemmin, jolloin sänki ja hiukset pääsevät kasvamaan enemmänkin.

Usein Aidenin yllä näkee puvun, tai edes kauluspaidan ja siistit mustat farkut. Tai oikeastaan aina kun hän on julkisilla paikoilla. Kotona tietysti päälle voi vaihtaa jotain rennompaa.Aiden ei todellakaan ole se kehen haluaa tutustua. Hän on viimeiset pari vuotta ollut todella pohjalla joka on muokannut hänen luonnettaan. Pari vuotta sitten hän oli vielä onnellinen ja elämänhaluinen, nykyisin todella synkkä henkilö, joka ei nää missään mitään hyvää eikä ole positiivinen oikeastaan minkään suhteen. Mies on hyvin töykeä eikä viitsi edes yrittää olla ystävällinen ketään kohtaan. Hän sanoo asiat suoraan vaikka tietäisi loukkaavansa, ei hän siitä välitä. Aiden on ylimielinen sekä itsekäs. Mies ei koskaan näytä heikkouksiaan tai haavoittuvaisuuttaan. Hän kuvittelee aina olevansa oikeassa ja hänellä on tietynlainen tarvekkin siihen. Virheisiin ei ole varaa joten niitä ei tehdä. Kovin moni ei vittuile Aidenille, ihan vain siksi ettei halua ärsyttää häntä. On kuitenkin niitäkin jotka laittavat takaisin. Aiden ei kuuntele ketään. Tietysti pomoja, kun on pakko, vaikka heitäkin vastahakoisesti. Aiden on yleensä hiljainen, ja se onkin useasta parempi. Ei hänen suustaan koskaan mitään mukavaa tulekkaan. Aiden on ihminen joka tekee ensin ja ajattelee sitten.

Aidenilla ei juuri ystäviä ole, suuri osa on kaikonnut hänen muutoksensa myötä. Tietysti töissä on vielä ihmisiä jotka välittävät ja huolehtivat ja ymmärtävät, vaikka Aiden käskeekin kaiken pitämään huolen omista asioistaan. Hän on töissä vain tekemässä työnsä eikä hakemassa ystäviä.. Hän on työnarkomaani ja tekee mahdollisimman paljon töitä, joskus kellon ympäri. Aidenilla on teräksiset hermot ja hänen mieltään on vaikea, miltein mahdoton, horjuttaa. Hän ei näytä tunteitaan kenellekkään. Empatiakykyä hänellä ei koskaan ole ollut eikä hänelle ole ongelma ampua ihmistä. Hänen luonteensa ansiosta hän pystyy tekemään työtään, hän ei tunne sääliä ketään kohtaan. Vaikka joku joskus yrittäisi antaa Aidenille rakentavaa kritiikkiä, ei hän osaa ottaa sitä vastaan, sillä ei näe itse tehneensä virhettä. Tai ainakaan ei myönnä sitä.

Rakkaus ei ole sana jota Aiden nykyään tuntisi. Hän oli rakastunut, hänen rakastettunsa vietiin häneltä eikä hän usko pystyvänsä enään rakastamaan. Ei sillä, hän todellakin olisi hirveä poikaystävä. Eikä Aidenia kyllä edes kiinnosta muut ihmiset, että voisi edes kenenkään kanssa päästä läheisiksi. Aidenin ympärillä on korkeat ja paksut muurit, joiden läpi kukaan ei ole vielä onnistunut pääsemään. Mahdollisesti jossain on se yksi henkilö, joka onnistuu nuo muurit kaatamaan. Sanat kiitos ja anteeksi ovat sanoja, joita hänen suustaan ei kuule ikinä. Aiden on hyvin sisäänpäin suuntautunut henkilö, joka inhoaa huomiota. Aiden viihtyy yksin omissa oloissaan, vaikka töissä tekeekin töitä muiden kanssa. Hän kykenee kyllä työskentelemään toisten kanssa, vaikka se ei mitään herkkua olekaan.Ennen Aidenia oli kaksi ihmistä, Helen sekä Benjamin. He molemmat ehtivät tapailla vääriä ihmisiä, kunes vuonna 1981 he tapasivat toisensa, ihan sattumalta, molempien ollessa 25-vuotiaita. Benjamin oli ensimmäistä kertaa sairaalassa ensiavussa, jossa Helen työskenteli hoitajana. Benjamin itse työskenteli palomiehenä. Parilla klikkasi heti sinä iltana ja ennen kuin Benjamin lähti kotiin hän pyysi Helenin numeroa. Numero tulikin helposti ja seuraavalla viikolla pari vietti romanttista iltaa ravintolassa. Vuonna 1983 pari menikin naimisiin ja vuoden kuluttua alkoivat odottaa ensimmäistä lastaan. Vuonna 1985 syntyikin kaunis poikalapsi, mutta synnytyksen aikana ilmeni komplikaatioita, suuri verenvuoto, jonka seurauksena lääkäreillä ei ollut muuta mahdollisuutta vain poistaa Helenin kohtu, jotta tuo selviäisi. Onnellisena ensimmäisestä lapsestaan, mutta surullisena teidosta ettei lisää olisi mahdollista saada, pari alkoi parin vuoden kuluttua etsimään tietoa adoptiosta. Kumpikin oli alusta asti ollut sitä mieltä että ainakin kaksi lasta pitäisi saada. Vuonna 1987 he tutustuivat adoptiotoimiston kautta liian nuorena raskaaseen tulleeseen Aliceen, jolla ei ollut mahdollisuutta pitää lastaan. 1988 alussa hän synnytty terveen poikavauvan, jonka Helen ja Benjamin ottivat ilomielin osaksi perhettään ja nimesivät Aideniksi. Nyt heillä oli kaksi upeaa poikaa ja täydellinen perhe.

Aiden muistelee lapsuuttaan vain lämmöllä. Rakastavat vanhemmat ja isoveli, jonka kanssa tuli päivittäin painittua ja nahisteltua mutta kuitenkin oltiin parhaita ystäviä ja autettiin aina tarvittaessa. Aiden sai jo nuorena tietää olevansa adoptoitu, ja on aina ollut sinut asian kanssa. Koulut sujuivat molemmilta hyvin, Justinilta paremmin kuin Aidenilta mutta se ei hidastanut Aidenia yrittämästä ja tekemästä parastaan. Justin oli jo lapsena päättänyt haluavansa lääkäriksi, halusi pelastaa ihmisiä kuten vanhemmat tekivät. Aiden itse haaveili poliisina tai agenttia työskentelystä, tai ehkä armeijasta. Vuonna 1996, Aidenin ollessa 11-vuotias perhe sai sen surullisen puhelun, jota ei kenellekkään toivoisi. Oli ilta ja lapset olivat keittiössä iltapalalla ja väittelivät jostain asiasta tavalliseen tapaansa äidin tiskatessa ja naureskelessa pojilleen kun puhelin soi. Benjamin oli ollut sammuttamassa suurta tulipaloa kerrostalossa ja jäänyt asuntoon vangiksi. Kun hänet saatiin ulos, oli jo liian myöhäistä. Helen murtuneena kertoi pojille mitä oli tapahtunut eikä kumpikaan halunnut uskoa sitä, isäkö ei enään tulisikaan kotiin? Tapahtuma oli koko perheelle kamala ja hautajaisten jälkeen Helen yritti pitää itsensä pystyssä lastensa takia, itki sitten kun lapset nukkuivat ja hän oli yksin.

Vuodet vierivät, pojat kasvoivat ja valmistuivat molemmat high schoolista. Justin oli lähtenyt New Yorkiin opiskelemaan lääkäriksi pari vuotta ennen kuin veli seurasi perässä opiskelemaan yliopistoon pääaineenaan kriminologiaa sekä sivuaineenaan psykologiaa. Ollessaan 18, Aiden tapasi eräisä bileissä elämänsä rakkauden, Lauran. Ensin Laura ei ollut lämmetä Aidenille, mutta kuukauden kuluttua suostui lopulta lähtemään treffeille. No, Treffeillä käytiin ja useita seurasi perässä. Molemmat valmistuivat vuonna 2010 ja muuttivat yhteen, pieneen asuntoon New Yorkissa. Aiden oli päättänyt haluansa töihin FBI:hin, profiloijaksi joten suuntasi harjoitteluun BAU:lle. Kaksikko päätyikin jo vuoden sisällä kihloihin ja naimisiin ja pian oli ensimmäinenkin lapsi tuloillaan. Vuonna 2012 heille syntyi ensimmäinen lapsi, poika nimeltä Henry. Tällöin Aiden oli jo töissä FBI:ssä special agenttina, mutta yritti olla mahdollisimman paljon kotona vaikka työ veikin paljon aikaa. Kahden vuoden päästä vuonna 2014 syntyi toinen lapsi, tyttö nimeltä Amy. Tämän jälkeen he ostivatkin omakotitalon, jossa oli suuri takapiha ja hyvätkoulut lähellä.

Perhe vieraili Helenin luona eräänä kesänä 2015. Nainen ei tuntunut yhtään itseltään. Aiden huomasi heti että jotain oli vialla, normaalisti Helen rakasti nähdä lastaan ja lapsenlapsiaan mutta nyt tuo vaikutti hyvin poissaolevalta ja kyseli samoja asioita uudelleen ja uudelleen. Silloin kun Helen kysyi keitä nämä ihmiset olivat, Aidenilla alkoi raksuttaa ja hän soitti oitin Justinille joka otti ensimmäisen koneen Baltimoreen. Äiti vietiin sairaalaan jossa pelko todistettiin oikeasti. Alzheimer's. Kumpikaan pojista ei voinut jäädä Baltimoreen, molemmilla oli ura New Yorkissa eikä äiti pärjäisi yksin joten vaikea päätös tehtiin ja Baltimoren paras hoitokoti alzheimerista kärsiville etsittiin jonne Helen päätyi. Mielellään pojat oliviat ottaneet äidin New Yorkiin, mutta toinen oli sen verran huonossa kunnossa ja eli menneisyydessä, joten katsottiin parhaaksi jättää nainen Baltimoreen. Arki jatkoi New Yorkissa normaalisti, kunnes eräänä iltana, vuoden 2015 lopulla kello 23:00 Aiden palasi töistä kotiin, huomaten jo eteisessä ettei kaikki ollut hyvin. Talossa oli hiljaista, vaikka kaikkialla oli valot päällä. Vaimonsa hän löysikin kauhukseen keittiöstä makaamassa omassa veressään, kuolleena. Lapsetkin löytyivät omista huoneistaan, molemmat kuolleina. Tällöin Aidenin alamäki todella alkoi.

Aiden ei voinut enään asua kodissaan, ei missä hänen perheensä oli väkivaltaisesti murhattu. Joten hän päätyi vuokraamaan pienen yksiön huonolta alueelta. Poliisi ei löytänyt mitään tietoa tekijästä vaikka he tutkivatkin asiaa. Aiden oli vihainen ja murheissaan ja kaiken sen ajan mitä hän ei ollut töissä, hän käytti murhaajan etsimiseen. Tuloksetta. Vuonna 2016 alussa hän päätyikin ostamaan huumeita, joita alkoi käyttämään toden teolla. Kukaan, ei edes hänen veljensä tiedä huumeista, vaikka Aiden toisinaan on jounut ensiapuun hoidettavaksi joten lääkärin Justinilla saattaa olla aavistus. Aiden ei ole murhan jälkeen ollut yhteyksissä kehenkään, ei veljeensä eikä käynyt katsomassa äitiään. Veli tosin on soitellut ja laittanut useammankin viestin mutta Aiden ei ole niihin vastannut eikä edes kertonut uutta osoitettaan. Hän muuttui täysin. Huumetta kauan käytettyään Aiden on törmännyt erilaisiin sivuvaikutuksiin. Unettomuuteen, käsien tärinään, hallusinaatioihin, nenän verenvuotoihin... Tälläisissä tilanteissa hän ottaa vain lisää huumetta, pitääkseen vieroitusoireet poissa ja pystyäkseen työskentelemään. Töissä joillakin saattaa olla luulonsa mutta varmaa tietoa ei kenelläkään ole, niin hyvin Aiden peittää huumeiden käytön. Mahdollisimman paljon hän yrittää työskennellä yksin. Suurinta osaa ei edes kiinnosta hänen menemiset ja tekemiset, sen verran hyvin hän on saanut ihmiset kaikkoamaan ympäriltään luonteensa muututtua radikaalisti. Jos muiden seurassa ollessaan hän saa vieroitusoireita, yleensä hän vain lähtee muualle, jossa saa olla yksin. Käsien tärinän monet pistävät usein vain kahvin puutteen piikkiin. Ei kukaan häneltä koskaan ole asiasta kysynyt eikä ketään varmasti kiinnostakkaan. Hän työskentelee erikoisagenttina, profiloijana ja hänen tavoitteensa on selvittää, kuka murhasi hänen perheensä ja tehtä tästä loppu.


PELAAJA : NENNA | NAAMANA DEAN REGER | RPG CHARACTER : ROOLIPELIHAHMO | IN FROM NEW YORK WITH LOVE