He was born with a name Wren Jackson Shivers. He was born in 28.11.1984 and is currently 33 years old. He was born in St. Cloud, MN. Currently lives in New York, NY in 32 Bethune Street, West Village. He is closet bi and currently engaged to Pandora since 2016. They also own a mixed breed dog called Mylord aka Mylo. He works as a teacher at River East Elementary School, teaching 3rd grade.

In his family belongs his mom Darlene, dad Gary & Step-mom Sue-Ellen. Siblings, big brother Michael (-81, deceased), little sister Juliette (-86) & little brother Beau (-91). Not in touch with his dad anymore.

..............................................

Pituutta Wrenille on suotu 181 cm ja painoa kertynyt 79 kiloa. Hyvin katkera hän on siitä, että on jäänyt pikkuveljeä lyhyemmäksi, jopa 12:sta sentillä. Hän on syntynyt ruskealla tukalla sekä samanvärisillä silmillä. Hiuksia ei ole koskaan värjätty. Yleensä antaa pienoisen sängen olla, ajelee sitten pois kun ulkomuoto alkaa muistuttaa enemmänkin koditonta pummia. Ilman sänkeä kokee näyttävänsä liian nuorelta. Salilla Wren pyrkii käymään pari-kolme kertaa viikossa, kun töiltään ehtii.

Hyvin usein pukeutuu siististi, hän ei tykkää näyttäytyä kaupungilla lökäreissä, kotona se on sitten eri asia.Yleisesti Wren on hyväkäytöksinen ja ystävällinen nuorukainen. Hänellä on optimistinen asenne elämään, vaikka menneisyys ei ole kaikista valoisin. Hyvin itsevarma nuorukainen, mutta ei kuitenkaan liian itsevarma. Hyvin hän tulee ihmisten kanssa toimeen, vaikka toinen olisikin hänestä täysi vastakohta. Siihen on ehkä parhaiten oppinut opettajan työssä. Kaikki lapset ovat erilaisia, jokaisen kanssa täytyy tulla toimeen, jotta ympäristö olisi kaikille mieluisa. Wren on hyvin omistautunut opettaja, joka yrittää antaa jokaiselle lapselle yhtä paljon huomiota, tukea ja auttaa aina tarvittaessa. Yhtälailla hän on omistautunut perhelleen, sisarien kanssa pyrkii ainakin kerran viikossa juttelemaan puhelimessa, samoin kuin äitiensä. Morsiammelleen tekee niin paljon aikaa, kuin vain kykenee, ja vaikka Pandora on häntä rikkaampi, pyrkii silti viemään tuota hienoihin ravintoloihin ja ostamaan yllätyksiä silloin tällöin.

Wrenillä on se pimeämpikin puoli, mitä ei juuri muille näytä. Hän edelleen potee syyllisyyttä veljensä kuolemasta ja soimaa edelleen itseään, uskoen, että olisi voinut pelastaa tuon. Hän ei helposti avaudu kenellekkään, eikä kerro veljensä kuolemasta. Sisaret ovatkin ainoat, keiden kanssa Wren voi puhua Miken kuolemasta. Morsian tietysti tietää hänen menneisyytensä, mutta asiasta ei ole sen jälkeen puhuttu, kuin Wren jokunen vuosi sitten sen kertoi. Huonoina iltoina alkoholia menee enemmän kuin laki sallii ja aamulla olo on sen mukainen. Ei Wren alkoholisti ole, hän tietää rajansa ja osaa juoda niiden mukaisesti, mutta toisinaan stressi ja huono olo ottaa vallan ja silloin maistuu lasillinen viskiä jos toinenkin. Nuorempana, varsinkin yliopistossa Wren oli kova bilettäjä, nyt vanhempana ja vastuullisempana sellainen tapa on jäänyt pois. On tietysti toisinaan mukava viettää poikien kanssa iltaa, tai morsiammen kanssa, mutta kaatokännejä hän harvemmin enään vetää.


Wren syntyi marraskuussa 1984 Minnesotaan, St. Cloudin kaupunkiin, viel silloin onnelliseen perheeseen. Pojalla oli yksi vanhempi isoveli, Michael eli Mike ja parin vuoden päästä syntyi pikkusisko Julliet. Ongelmat alkoivat vuonna 1990, kun perheen äiti Darlene alkoi odottaa nuorimmaista lastaan. Darlene rakastui odotusaikana sairaanhoitajansa Sue Elleniin, eli ero Darlenen ja isä-Garyn keskelle oli odotettavissa. Gary oli ammatiltaan entinen rekkakuski, mutta sittemmin mies oli alkanut myydä varastettuja autoja. Gary oli luonteeltaan äkkipikainen ja sen suvun puolella oli muutenkin mielenterveysongelmia, eli ymmärrettävistä syistä koko perhe oli huolissaan. Eroonhan Gary ei siis missään nimessä suhtautunut hyvällä – sen mielestä Darlene oli hänen eikä kenenkään muun omaisuutta. Wrenkään ei tässä vaiheessa vielä ollut iloinen asiasta, hän oli vihainen äidille, tuo hajotti heidän perheensä ottamalla toisen isän tilalle. Joskus suutuksissaan Wren jopa sanoi että vihasi äitiä ja halusi asua isän luona. Kuinka Wren nykyään katuukaan noita hölmöjä sanoja. Gary oli hyvin kostonhimoinen, hän jopa yritti hukuttaa perheen nuorimman, Beaun, tuon ollessa viien kuukauden vanha, mutta Miken, Wrenin ja Jullietin paukahtaessa paikalle Garyn suunnitelma epäonnistui. Beau-vauva vietiin tapahtuneen jälkeen suoraan sairaalaan, ja kaikkien onneksi mitään vakavia vaurioita ei kerennyt tapahtua. Siitä hetkestä lähtien huoli Garystä muuttui peloksi.

Lopulta Gary lähti. Sisarusnelikko oli aina ollut hyvin läheinen. Ikäeroa Wrenin ja Bean välillä oli jonkin verran, mutta silti nuo tulivat aina hyvin toimeen ja Wren aina puolusti Beauta muilta, kuten pikkusiskoaankin. Wren tottui ajatukseen siitä, että isä ei ollut kuvioissa ja äidin vierellä olikin toinen nainen. Sue Ellen oli aina mukava ja hyvin rakastava lapsia kohtaan, joten pian heistä tuli onnellinen perhe. Vierailut isälle olivat aina epämiellyttäviä. Garyllä harvoin oli aikaa olla vain lasten kanssa, alkoholi ja naiset maistuivat paremmin kuin neljä kakaraa. Isä ei koskaan saanut itseään kasaan sillä tavoin kuin Darlene. Darlene eli elämänsä parasta aikaa Sue Ellenin kanssa ja Wrenkin huomasi sen ja oli onnellinen, kun äiti oli onnellinen.

Vuonna 2002, kun Wren oli 18-vuotias, Shiversit muuttivat New Yorkiin tragedian seurauksena. Lapset ja Gary olivat lähteneet retkelle järvelle, kun Gary ja Michael joutuivat riitaan. Vain Michael oli ehtinyt nousta veneeseen, kun Gary löi poikaansa niin, että tämä tippui järveen. Sen jälkeen Gary näki vain punaista ja meni hukuttamaan oman poikansa. Lapset eivät tietenkään voineet tehdä muuta kuin pyytää isää lopettamaan, mutta lopulta Juliette nappasi veljensä mukaan ja he pakenivat. Vaikka Wren ei olisi halunnut lähteä, näki hän, ettei mitään ollut tehtävissä ja nuorempia sisaruksia piti suojella. Kiero Gary onnistui lavastamaan tilanteen onnettomuudeksi (Shiversin lapset uhkailtiin hiljaiseksi), eikä Darlene enää pystynyt sen jälkeen jäämään St. Cloudiin. Niinpä Sue Ellen, jolla oli sukulaisia New Yorkissa, ehdotti muuttoa ja siihen ehdotukseen tartuttiin epäröimättä. Gary yritti - ja toisinaan yrittää vieläkin - soitella lapsilleen, mutta kukaan ei isälle vastannut.

New Yorkissa Wren hakeutui opiskelemaan opettajaksi, niinkuin äitikin oli ammatiltaan. Wren oli aina ihaillut äitiään tuon työn puolesta. Toki muutenkin, mutta, etenkin työn. Yliopistossa hän kohtasi kauniin ja upean naisen, Pandoran. Parilla synkkäsi heti alusta, vaikka pääaineet olikin eri. Pandora oli eloisa, rikkaan perheen nuorimmaisin lapsi, isän prinsessa, jolle annettiin kaikki tarjottimella, mitä tuo vain halusi. Ystävyys muuttui hyvin pian syvemmäksi ja Wren pyysikin parin kuukauden jälkeen Pandoraa treffeille. Siitä yhteinen taival alkoikin. He olivat hyvin erilaisista oloista, Pandora rikkaasta perheestä ja seurapiireistä siinä missä Wren oli rikkoutuneesta kodista ja köyhemmistä oloista. Pandora tutustutettiin pian perheeseen, sisaruksiin ja äiteihin. Suhde kesti koko yliopiston ja koulujen loputtua pari muutti, Pandoran vanhempien kustantamaan, hienoon asuntoon Manhattanilla. Wren aloitti opettajan työnsä River East Elementary School:ssa, 3. luokan opettajana. Vuoden 2016 kevät-talvella hän kosi Pandoraa ja siitä asti pari on suunnitellutkin häitä. Isä yrittää edelleen silloin tällöin ottaa yhteyttä, eteinkin kun kuuli Wrenin menneen kihloihin, mutta Wreniä ei kiinnosta olla tuollaisen ihmisen kanssa tekemisissä. Hän menetti oikeutensa olla hänen isänsä viimeistään sillä hetkellä, kun tuo hukutti hänen isoveljensä, eikä edes kantanut asiasta vastuuta.
PELAAJA : NENNA | NAAMANA JULIAN MORRIS | RPG CHARACTER : ROOLIPELIHAHMO | IN FROM NEW YORK WITH LOVE